Avís legal/

[heading size=»1″ heading_class=»content_heading»]Qui som[/heading]

Farmàcia Bardolet
Carrer Canigó, 72
08570 Torelló (Barcelona)
Telèfon de contacte: 938 59 10 24
Correu electrònic: info@farmaciabardolet.com

[heading size=»1″ heading_class=»content_heading»]Ús correcte del web[/heading]

L’Usuari es compromet a utilitzar aquesta web (www.farmaciabardolet.com) i els seus continguts de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l’ordre públic i a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d’ell amb fins o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que pugui danyar o impedir una normal utilització del web per part d’altres Usuaris.

[heading size=»1″ heading_class=»content_heading»]Propietat Intelectual i Industrial[/heading]

Les fotografies, imatges i textos del web són propietat exclusiva de Farmàcia Bardolet. L’usuari coneix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i d’altres elements o funcionalitats del web són propietat de la Farmàcia Bardolet o empreses col.laboradores.

En cap cas l’accés a la pàgina implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial de tals drets, ni concedeix dret d’utilització, reproducció o comunicació pública dels continguts sense autorització de la Farmàcia Barolet.

[heading size=»1″ heading_class=»content_heading»]Responsabilitats[/heading]

La Farmàcia Bardolet no es responsabilitza del correcte funcionament del enllaços externs a d’altres webs existents a www.farmaciabardolet.com, de la licitud i veracitat del contingut publicat així com dels perjudicis que puguin ocasionar a l’Usuari.

Post comment

Aquest lloc web utilitza galetes de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mediació de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic a Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies