Qui som/

FTorelló_02i

 

La Farmàcia Bardolet és la farmàcia del Barri de Montserrat a la població de Torelló. La farmàcia va ser inaugurada l’any 1971 per la que era la titular, fins ara: Josefina Bardolet Sellarès i el 2002 va ser traslladada a l’actual local del Carrer Canigó, 72.

 

Som un equip humà i professional de 6 persones; 4 farmacèutiques i 2 auxiliars que tenim com a objectiu vetllar per la salut dels nostres clients.

 

En la nostra activitat professional del dia a dia, realitzem atenció farmacèutica per ajudar als nostres clients en tot allò relacionat amb la seva medicació. Volem satisfer les necessitats de les persones perquè puguin millorar la seva salut tant en medicina tradicional com amb l’ús de teràpies naturals com la fitoteràpia, l’aromateràpia, l’homeopatia o a la nutrició.

 

Oferim assessorament en temes de salut i diferents serveis per millorar el benestar de les persones. Disposem d’un ampli ventall de productes i realitzem ofertes i promocions perquè els nostres clients se’n puguin beneficiar. Amb la Targeta Client oferim més descomptes, promocions especials, informació de les activitats, serveis, novetats, etc.

 

Farmàcia acreditada pel Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona.

 

Farmàcia Bardolet – la salut al teu costat

 

El nostre equip

Judith Canicio2

Judith Canicio Bardolet

Titular de la farmàcia.
Dra. En Farmàcia per la UB.

Judit font2

Judit Font Freixa

Lda. En Farmàcia

Nuria Farrés2

Núria Farrés Grau 

Lda. En Farmàcia.

Roser Casalí2

Roser Casalí Pares

Auxiliar de farmàcia.

bouchra bouda2

Bouchra Bouda

Tècnic de farmàcia.

Berta forcada 2

Berta Forcada Nespler

Estudiant de farmàcia.

Aquest lloc web utilitza galetes de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mediació de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació fent clic a Més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies