Qui som

 

Equip farmàcia Judith Bardolet

La Farmàcia Bardolet és la farmàcia del Barri de Montserrat a la població de Torelló. La farmàcia va ser inaugurada l’any 1971 per la que era la titular, fins ara: Josefina Bardolet Sellarès i el 2002 va ser traslladada a l’actual local del Carrer Canigó, 72.

 

Som un equip humà i professional de 6 persones; 4 farmacèutiques i 2 auxiliars que tenim com a objectiu vetllar per la salut dels nostres clients.

 

En la nostra activitat professional del dia a dia, realitzem atenció farmacèutica per ajudar als nostres clients en tot allò relacionat amb la seva medicació. Volem satisfer les necessitats de les persones perquè puguin millorar la seva salut tant en medicina tradicional com amb l’ús de teràpies naturals com la fitoteràpia, l’aromateràpia, l’homeopatia o a la nutrició.

 

Oferim assessorament en temes de salut i diferents serveis per millorar el benestar de les persones. Disposem d’un ampli ventall de productes i realitzem ofertes i promocions perquè els nostres clients se’n puguin beneficiar. Amb la Targeta Client oferim més descomptes, promocions especials, informació de les activitats, serveis, novetats, etc.

 

Farmàcia acreditada pel Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona.

 

Farmàcia Bardolet – la salut al teu costat

 

El nostre equip

img-judithcanicio

Judith Canicio Bardolet

Titular de la farmàcia.
Dra. En Farmàcia per la UB.

judithfontfreixa_quisom

Judit Font Freixa

Lda. En Farmàcia

Equip farmàcia Judith Bardolet Anna Pallares

Anna Pallarès Sadó  

Lda. En Farmàcia.

Roser Casalí Pares

Auxiliar de farmàcia.

img-evagarrido

Eva Garrido Caballero

Auxiliar de farmàcia.

Benvingut a la Farmàcia Bardolet 👋,
en què et puc ajudar? 🙂
Powered by